سيد رمضان موسوي مقدم تصريح کرد: شبکههاي استاني با توجه به هدف اصلي که برايشان تعريف شده است ترويج و معرفي فرهنگ، سنن و هنرهاي سنتي را مورد توجه قرار ميدهند.
وي با اشاره به اينکه اين شبکهها به خودي خود به هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ساخت برنامههاي خود توجه ميکنند، اظهار داشت:به طور حتم با آغاز همکاريهاي مشترک اين روند گستردگي لازم را پيدا ميکند.
اين مقام مسئول ادامه داد: در حال حاضر 32 شبکه در سطح استانهاي سراسر کشور فعال هستند که با توجه به نقش مهم آنها در فرهنگ سازي با سازمانها و ارگانهاي مختلفي همکاري دارند.
موسوي مقدم با بيان اينکه خاستگاه اصلي هنرهاي سنتي و صنايعدستي استانهاي سراسر کشور است، گفت: در سطح استانهاي شبکههاي محلي به اندازه شبکه سراسري کشور بيننده دارد و تأثير آنها کمتر از شبکههاي ملي نيست.
موسوي افزود: با توجه به نوع فعاليتهاي شبکههاي استاني به نظر ميرسد رسالت آنها با فعاليت معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي هماهنگ باشد.
معاون مجلس و امور استانهاي صدا و سيما اضافه کرد: اکثر برنامههاي شبکههاي استاني به زبان محلي پخش ميشود که ما معتقديم در انتقال پيام به مخاطبان تأثير زيادي دارد.
وي از آمادگي اين معاونت در انعقاد تفاهم نامه مشترک خبر داد و ادامه داد: معاونت مجلس و امور استانهاي صدا و سيماي کشور در انتظار پيش نويس تفاهم نامه از سوي معاونت هنرهاي سنتي خواهد بود تا زمينههاي همکاري را بررسي کند.
رمضان موسوي مقدم با تأکيد بر اينکه با عوامل توليد و پخش استاني در خصوص پرداختن به هنرهاي سنتي و صنايعدستي مکاتباتي صورت ميگيرد، گفت: حجم قابل توجهي از برنامههاي شبکههاي استاني به پخش و توليد مربوط ميشود که جاي صنايعدستي در آن خالي است.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين جشنواره توليدات مراکز استانها توسط اين معاونت برگزار ميشود که آمادگي لازم را براي حضور توليدات استاني با موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي در اين جشنواره اعلام ميکنيم./111
انتهای پیام/